Over opgroeien, loslaten en gemis

Lieve #unicornyourlife-liefhebbers! Intussen is mijn blog “officieel” een paar dagen gelanceerd. Ik vond het toch best een spannend moment … Bedankt voor jullie vele positieve reacties. Ze geven me extra energie om verder op zoek te gaan naar dat vleugje magie in elke dag!

De voorbije dagen waren voor mij ook wel bijzonder omdat ik na 6 maanden full-time #momlife terug professioneel aan de slag ben gegaan. Het voelde toch wel een beetje aan als 1 september, vele jaren terug. Een mix van nieuwsgierigheid naar wat komt, maar tegelijk ook afscheid nemen van een mooie en warme tijd. Wat ga ik mijn lieve molletjes toch missen!

Ali B maakte onlangs een heel mooi nummer over opgroeien, loslaten en gemis. Voor mij alvast een extra bewustwording om ook na een drukke werkdag zo veel mogelijk te genieten van elk moment met mijn oogappels. En af en toe de was en to do’s te laten voor wat ze zijn. Of me (zoals vandaag) tijdens het paaseieren beschilderen niet op te jagen in verf die overal hangt! Al geef ik toe, voor een perfectionist als ik is dit ook best af en toe wel een uitdaging :-).

Uren die vliegen, de jaren die liegen

Ze zeggen: “Doe rustig aan, er is tijd genoeg”

Zien jullie niet dat ik jullie zo lief heb

Ik mis jullie nu al, terwijl jullie nog bij me zijn

Ali B – Terwijl jullie nog bij me zijn

IMG_5299

tussenbanden-03

Bron uitgelichte foto: Pinterest

2 gedachten over “Over opgroeien, loslaten en gemis

  1. Pingback: Hello september!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s