een greep uit mijn B -to- B – opdrachten

Idee Kids kleurt paars

Ik begeleid Idee Kids bij de integratie van hun competentie- & talentmanagement. Ik ondersteun de interne werkgroep bij het uitschrijven van het ‘paarse’ HR-beleid en de ontwikkeling van bijhorende tools (competentie- & talentenwoordenboek, gesprekscyclus, groeicirkel, …).

Leiderschapstraining in de zorg

Ik geef in opdracht van Vorm in verschillende zorgorganisaties (o.a. SLG en Zorgbedrijf Meetjesland) meerdaagse trainingen rond leiderschap. Deze thema’s komen o.a. aan bod: ik als leidinggevende, situationeel versus coachend leiderschap, veranderingsmanagement en zelfzorg als leidinggevende.

Gastcolleges corporate vitality management bij Syntra West en SBM

Ik coördineerde voor Syntra West binnen de opleiding Corporate vitality management verschillende gastcolleges rond het thema vitaliteitsbeleid op de werkvloer. Ik ben ook actief als spreker rond het thema stress- en burn-out preventie voor de opleiding Chief Happiness Officer van SBM.

Workshop Arbeids- en organisatiepsychologie bij Syntra Midden-Vlaanderen

Ik gaf voor Syntra Midden-Vlaanderen een inleidende workshop in arbeids- en organisatiepsychologie binnen de opleiding vitaliteitsmanagement. Ik ging samen met de deelnemers aan de slag rond de 5 A’s: arbeidsinhoud, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, arbeidsverhoudingen en arbeidsorganisatie.

De bouwstenen van Mentor VZW

Ik ging samen met de twee coördinatoren van Mentor vzw op zoek naar de bouwstenen van hun organisatie, dit in functie van de verdere groei en professionalisering van de interne werking en het HR-beleid. Hierbij gingen we aan de slag met de principes van innovatieve arbeidsorganisatie en ‘goesting architecten’.

Gastcolleges HR, wellbeing & vitaliteit bij Vives

Ik ben binnen Vives actief als docent HR & coaching. Ik doceer o.a. deze vakken aan bachelorstudenten: HRM, Talentmanagement, Stress- & burn-out coaching, Intake, screening & advies, Active solutions en HR-tools & E-HRM.

Workshop onthaalbeleid bij Syntra West

Ik geef voor Syntra West (online) trainingen rond een professioneel & mensgericht onthaalbeleid in organisaties.

Stresspreventie bij Warner Music

Ik creëerde voor Warner Music tijdens hun veerkrachtweek een creatieve workshop rond stresspreventie. We stonden o.a. stil bij de link tussen persoonlijkheid en stress.