een greep uit mijn B -to- B – opdrachten

Idee Kids & Heyo kleuren paars

Ik begeleid Idee Kids (nu Heyo) bij de integratie van hun competentie- & talentmanagement. Ik ondersteun de interne werkgroep bij het uitschrijven van het ‘paarse’ HR-beleid en de ontwikkeling van bijhorende tools (competentie- & talentenwoordenboek, gesprekscyclus, groeicirkel, …).

Leiderschapstraining in de zorg

Ik geef in opdracht van Vorm & Probis in verschillende zorgorganisaties (o.a. Zorgbedrijf Meetjesland en SLG) meerdaagse trainingen rond leiderschap. Deze thema’s komen o.a. aan bod: ik als leidinggevende, situationeel versus coachend leiderschap, veranderingsmanagement en zelfzorg als leidinggevende.

Gastcolleges corporate vitality management bij Syntra en SBM

Ik geef voor Syntra binnen de opleiding Corporate vitality management regelmatig gastcolleges rond het thema vitaliteitsbeleid op de werkvloer. Ik ben ook actief als spreker rond het thema stress- en burn-out preventie voor de opleiding Chief Happiness Officer van SBM.

Keuzekompas-trajecten i.s.m. The Future Generation

Ik begeleid als Keuzekompas- coach inside-out trajecten rond het opmaken van je innerlijk kompas.

De bouwstenen van Mentor

Ik ging samen met de coördinatoren van Mentor vzw op zoek naar de bouwstenen van hun organisatie, dit in functie van de verdere groei en professionalisering van de interne werking en het HR-beleid. Hierbij gingen we aan de slag met de principes van innovatieve arbeidsorganisatie en ‘goesting architecten’.

Gastcolleges HR, wellbeing & vitaliteit bij Vives

Ik ben binnen Vives actief als docent HR & coaching. Ik doceer o.a. deze vakken aan bachelorstudenten: HRM, Talentmanagement, Stress- & burn-out coaching, Intake, screening & advies, Design thinking en HR-tools & E-HRM.

Online HR-workshops en trainingen

Ik geef op vraag online HR- workshops en trainingen (o.a. rond een professioneel & mensgericht onthaalbeleid).

Stresspreventie op de werkvloer

Ik geef regelmatig creatieve workshops en dagtrainingen rond stresspreventie. We staan o.a. stil bij een gezond energiemanagement en de link tussen persoonlijkheid en stress.