kwalificaties, referenties en partners

Ik ben een bezige bij met een passie voor HR en mensen. Dit uit zich in een gevarieerd CV en creatief portfolio.

Kwalificaties

Referenties en partners

Neem gerust ook een kijkje in mijn B-to-B opdrachten of op mijn LinkedIn-profiel

What we learn & what we do becomes a part of who we are…

Getuigenis van een cliënt

Ik had toch alles om gewoon gelukkig te zijn: een vriend, een leuke baan (en allebei al jaren!) en fijne vrienden & familie. Dus waarom was ik zo uit balans? Hoe ben ik in dit vicieuze cirkeltje geraakt?…. Na een tijdje was het duidelijk dat ik er alleen niet uitkwam. Dus zocht ik hulp, en vond die bij Tineke.

De eerste sessie samen was een echte eye-opener. Ik vertelde over de chaos in mijn hoofd, leven en werk – en kreeg er geen duidelijk verhaal in. Na ongeveer 1,5u geluisterd te hebben naar mijn onsamenhangend verhaal, zei ze: “Ik zie eigenlijk 5 dingen”. En ik in mezelf ‘Hoezo, 5 dingen? Ik heb net een dik uur zitten vertellen!?!?’ En toen zag ik het: ze had gelijk. Het was fijn om structuur in de chaos te zien. Voor het eerst zag ik iets waar ik aan kon werken.

Samen met Tineke ben ik dan op zoek gegaan naar mijn energievreters, en nog belangrijker: mijn energiegevers! Want ik moest eerlijk toegeven dan ik niet meer wist wat die waren toen ze het me vroeg. Maar dankzij gerichte vragen en suggesties van haar ben ik er weer achter gekomen. Ze heeft me mijn ‘blinde vlekken’ helpen vinden en me tools gegeven om er aan te werken. Er waren sessies dat ik compleet uitgeput was, zeker in het begin. Diep in jezelf graven is moeilijk. Maar hoe uitgeput ook, het gaf me ook kracht. En zo werd alles langzaam steeds wat beter, positiever, leuker!

Ik ben er nu dagelijks mee bezig en voel én weet nu: ik kom er wel! Er is iets fundamenteels veranderd en daar ben ik heel blij mee. Ik ken mijn valkuilen, ik ken mijn sterktes & zwaktes en als er even weer een moeilijk moment komt, dan weet ik hoe ik ermee moet omgaan en ga op zoek naar mijn oplaadmomenten.

tussenbanden-08