het verhaal achter

cropped-cropped-cropped-unicornyourlife_web-01.png

De (gelukkig) gezonde vroeggeboorte van mijn dochtertje deed me heel expliciet stilstaan bij het jachtige leven (inclusief onszelf soms voorbij hollen) waar we allemaal regelmatig wel eens tegen aan lopen. Die kleine dappere meid gaf me persoonlijk een lesje in prioriteiten stellen en trouw blijven aan mezelf. Ze plaatste dankbaarheid voor wat is en #daybyday in een ander perspectief.

Zo ontstond mijn eigen bewuster streven naar klein geluk en een vleugje magie in elke dag. Ik startte in het verlengde hiervan mijn blog #unicornyourlife waarop ik sinds maart 2017 regelmatig schrijf en inspiratie deel rond de thema’s “home”, “mind” & “work”. Uit de reacties die ik hierop kreeg, merkte ik dat de nood om af en toe stil te staan om dicht bij jezelf te blijven en in functie hiervan bewust keuzes te kunnen maken, iets is dat bij heel veel mensen leeft. En ieder van ons op één of andere manier wel op zoek is naar de meest authentieke, energieke en betekenisvolle versie van zichzelf. Een collectief streven naar een vleugje magie in ieders dag! En het bouwen aan je eigen veerkracht om ook terug recht te staan als het even tegen zit.

Zo broedde de droom om #unicornyourlife ook professioneel als bedrijfspsychologe uit te bouwen onder de vorm van een “ont-haast-praktijk”. Waarbij het werken rond de thema’s talent, energie en veerkracht centraal staat. We zetten samen een komma in plaats van verder te hollen. Waarbij dit alles (van locaties tot tools) vanuit mijn eigen liefde voor taal & vormgeving in een “Pinterest-proof jasje” gegoten is.

Vanwaar mijn “zwak” voor eenhoorns komt? Ze doen me denken aan een dromerige wereld dicht bij jezelf, maar hebben tegelijk ook best wel een sterk en vastberaden kantje. Een unieke combinatie die ook in #unicornyourlife centraal staat. Met zachte hand, maar tegelijk ook vastberaden, krachtig en doelgericht je talenten ontdekken, laten groeien en elke dag bewust & betekenisvol inzetten!

Tine(ke),

tussenbanden-08