loopbaanbegeleiding

Op zoek naar loopbaanbegeleiding in een speels en verrassend jasje? Of wil je gewoon eens samen met iemand bewust een komma zetten, in plaats van verder te hollen in je werk of je leven? Dan neem ik je graag met zachte maar doelgerichte hand mee op weg. We werken samen rond wat je bezig houdt. Ben je op zoek naar je talenten en je innerlijk kompas, wil je meer inzicht krijgen in wat je energie geeft en energie kost, ben je wat uitgekeken op je huidige job, heb je zin in een nieuw professioneel avontuur maar weet je nog niet goed welk,  voel je je onzeker bij solliciteren, heb je hulp nodig in een conflict met een collega of je leidinggevende of wil je gewoon eens een klankbord?  Het kan allemaal!

In een eerste gesprek brengen we in kaart waar je precies rond wil werken en op welke manier je dit het liefste doet en jou het meeste helpt. We stippelen samen een pad uit, waarbij zowel het doel als de weg er naar toe geconcretiseerd worden.

Je kan bij mij terecht via verschillende formules:

  • Loopbaancheques:  op de website van VDAB kan je hierover alle informatie nalezen. Voldoe je aan de voorwaarden, dan heb je recht op twee loopbaancheques. De eerste cheque kan je gebruiken voor 4 uur begeleiding en kost slechts 40 € stuk. Je kan deze nadien aanvullen met nog een nieuwe cheque voor 3 extra uren begeleiding. Vergeet je cheque niet door te mailen naar tine@unicornyourlife.com en dit voor de start van je eerste sessie.

logo VDAB                in samenwerking met                Logo

  • Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques? Geen probleem, dan bekijken we samen wat mogelijk is. Ik bied hierbij twee mogelijkheden aan.
    • Let’s do this! Ben je een echte doener en hou je van concrete handvaten? Hoeft het voor jou allemaal niet te theoretisch te zijn en wil je vooral tijdens de sessie praktische inzichten verwerven? Dan gaan we samen met eenvoudige, maar doeltreffende sollicitatietraining aan de slag in functie van je doel. (60 euro/ uur incl. BTW)
    • Get inspired! Wil je graag wat ruimer je loopbaan exploreren en hou je van huiswerkopdrachten, creatieve tools en leestips? Dan is de getinspired- formule misschien wel iets voor jou!  We gaan samen (creatief) aan de slag. Je ontvangt ook reminders tussen de sessies in en sluit je unicornyourlife-traject af met een leuke gadget. (65 euro/uur incl. BTW)

Leg je eerste sessie vast of neem gerust contact op voor meer info!

tussenbanden-08