Zomerse kidsproof ont-haast-adresjes 

Vakantie betekent meestal ook extra tijd met je kinderen doorbrengen. Ik merk bij veel cliënten, vrienden en mezelf dat dit vaak een evenwichtsoefening is: je bent blij met die extra samen- tijd én tegelijkertijd vraagt dit soms best wel wat energie. En ben je ’s avonds toch stiekem ook een beetje opgelucht als de kinderen in bed zitten en de rust is teruggekeerd ;-).

Deze kidsproof-onthaast-adresjes zorgden hier de afgelopen weken voor blije kiddies én een ont-haaste mama & papa!

  • De open dagen van Schoolhoeve De Campagne in Drongen: konijnen knuffelen, pannenkoeken eten en grime op een schaduwrijke boerderij, wij zijn fan! Extra leuk door de vele activiteiten tijdens de open dagen, maar ook zeker de moeite waard voor een tripje in de week.
  • Een bezoekje aan Harry Malter in Heusden: old-school- pretpark -plezier op kleine schaal en dicht bij huis, meer moet dat niet zijn!
  • De Oase en Zebrabeach, sinds een paar jaar onze favoriete kidsproof apero-plekjes tijdens de Gentse feesten. Zebrabeach is nog de hele zomer open, een aanrader om te verkoelen tijdens een warme zomerdag zonder naar de kust te moeten rijden!

PS. Wij hadden gedurende een week via de fietsambassade een bakfiets op proef. Ideaal om je zonder te veel gedoe te verplaatsen, handig voor leuke picknick-stops én met extra voordeel: ondertussen werk je nog een beetje aan je conditie! 🙂  #bakfietsgym

fullsizeoutput_18ad.jpeg

#unicornyourmind

tussenbanden-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s