Easy like sunday morning bij Cocotine

Deze morgen gingen we koffie drinken bij Cocotine, een nieuwe koffiebar en conceptstore in town.

Cocotine opende nog maar recent tijdens de Gentse feesten. Ik zag toevallig een paar mooie foto’s en positieve recensies op Facebook. Originele koffies in een snoepjeskleurig interieur, deze unicorn haar aandacht was alvast getrokken :-). En dan nog in de Muide, een opkomende buurt niet ver van ons huis, gerund door een ambitieuze jongedame met Turkse roots. Dat kan je toch alleen maar toejuichen dacht ik zo.

En Cocotine ontgoochelde niet, integendeel. Wat een fijne en mooi ingerichte plek, het zou zo mijn woonkamer mogen zijn. Denk aan een mix van stoere muren en industriële lampen, afgewerkt met pastelkleurige meubels en accessoires. Met originele koffies en thee’s, lekkere taart en de charmante bediening van Ebru en haar mama.

Ik voelde me er helemaal thuis en onze Juliette ook. Toeval of niet, ik had deze morgen voor Juliette een pastelkleurig kleedje en pulletje uitgekozen. Ze paste helemaal in het geheel en dat had ook Ebru opgemerkt. Onze Juliette mocht dan ook even model spelen en liet haar van haar beste kant zien alsof ze dit elke dag doet (geloof me, het kan ook best een boze muizemie zijn).

FullSizeRender 5

Tot slot, mijn tip voor een bezoek aan Cocotine: prana chai, een overheerlijke chai latte met soyamelk, een echt smaakbommetje. Je kan bij Cocotine trouwens ook terecht als coworking place. Hier zal ik nog wel eens te vinden zijn!

FullSizeRender 6

Meer info en de sfeer opsnuiven: check de Facebook-pagina van Cocotine. 

tussenbanden-08

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s