Festivalitis

Happiness.
More or less.
It’s just a change in me …”

zong Richard Ashcroft op Cactus.

Welkom zomer en festivals!

Ik ben helemaal geen fanatieke festivalganger, maar kan wel echt genieten van de zomerse sfeer rond het festivalgebeuren. (En ja, ik beken, ook van de lekkere eet- en drinktentjes!)

Ghent-made

Wij hebben de zomer traditioneel ingezet met Copacobana, een kleurrijk festival in het Rozebroeken-park (in Sint-Amandsberg), zo goed als in onze achtertuin. Fijne muziek (tip: zes zingende zussen: Binti), veel lekkernijen en creatieve kinderanimatie in een feëriek decor. Ik ben al een paar jaar fan. En onze Noah ook!

Ik ging tijdens het festival eens snuisteren in de Ghent-made tent. Wat een fijne, unieke ontwerpers en hebbedingetjes! Deze creatievelingen zette ik alvast op mijn inspiratielijstje: Bianca and DaniëlOskar & Suzie, Beys, Karlien Madeleine en Atelier Marie Paula. Alleszins genoeg inspiratie voor de komende verjaardagen. En misschien wel een workshop “bohemien wallhanging” in het najaar voor mezelf? 🙂 Wordt vervolgd. #unicornyourhome

 

What if I fall? Oh but my daling, what if you fly… 

Begin juli vertoefde ik samen met Manlief een avondje op het Cactus-festival in Brugge. We genoten van Richard Ashcroft en smulden van een lekkere wok van Stoepa (al jaren ons favoriet eettentje op Cactus!). Op het terrein viel mijn oog op de mooie huisjes van dROOMS. What if I fall? Oh but my daling, what if you fly… #unicornyourmind

 

We bleven overnachten in Brugge en gingen ’s middags lunchen bij Nomad. Zeker weten de beste Ceasar salad in town! De vriendelijke bediening van mijn schoonzusje en de kookkunsten van haar man krijg je er bovenop! 🙂 p.s. check dat lieve kleine bloempje #itsallinthedetails

IMG_7065 2

#GF2017

Dit weekend gingen we met de kiddies de sfeer opsnuiven op het openingsweekend van de Gentse Feesten. Met een bezoek aan Gentopia op het programma. Er was er eentje enthousiast, need I say more? Misschien dat ik een coole werkgever heb? 🙂 #ideekids #unicornyourwork

IMG_7118.jpg

Ons bezoek aan het kinderdorp van de Gentse Feesten sloten we af met een lekkere hap bij Janine’s, tip van mijn foodie friend Ev. #soulfood #foodislove

19932552_316550665471246_2656386364328640512_n.jpg

tussenbanden-08

3 gedachten over “Festivalitis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s