Add a little confetti to each day

Woensdag werd Noah 4 jaar. Ik herinner me de dag van zijn komst als gisteren. Tegelijk is er intussen zo veel gebeurd, zo veel veranderd. En groeide onze kleine spruit uit tot een pienter maar gevoelig baasje met een sterke wil én een hoog knuffelgehalte. Time flies. De liefde voor en verwondering om deze kapoen neemt met de dag toe. Net als mama’s rimpels :-).

IMG_6059

Noah wou dit jaar voor de eerste keer een écht verjaardagsfeestje. En gaf mij zo een excuus om het feest! boek van Studio lala uit te testen! Ik “oefende” al even met een lief unicorn #ohlalafeest hoedje voor een heldenfeestje op het werk. Zeg nu zelf, geen betere held dan een schattige, maar tegelijk vastberaden eenhoorn!

IMG_6039

Ik ging voor Noah’s feestje aan de slag met een aantal concrete tips uit het feest!boek om je eigen WOW-factor te creëren. Ik deel deze graag met jullie… Voor wie met de zomer in het vooruitzicht staat te popelen voor een tuinfeest of lentefeest. Of gewoon om een beetje kleur aan elke dag te geven. Het leven is een feest, maar je moet zelf af en toe de slingers durven ophangen!

  • Kies één thema of rode draad voor je feestje. En laat dit zo veel mogelijk terugkomen. Ik koos voor het thema “confetti”. Leuk, kleurrijk en laagdrempelig. En helemaal van toepassing op mijn kleine monstertje (dat ook wel eens van kleur – lees stemming -durft te veranderen als een echte kameleon)!  Ik liet de confetti o.a. terugkomen in de tafelversiering, de feesttaart, de verjaardagskroon en leuke quotes. De felgekleurde snoepjes en bedankingscadeautjes fleurden het geheel mee op.

kaart-24-ADD-a-little-confetti-each-day_Pagina_1

  • Kies voor een duidelijke eyecatcher vb. de sweet table. Ik maakte dankbaar gebruik van de charmante toog in ons feestzaaltje om alle lekkernijen mooi uit te stallen. Er was een tafel op kinderhoogte waar de kiddies voor 1 keer ongegeneerd konden zondigen. Denk aan kleurrijke lolly’s en snoepjes, sapjes en gebak. Ik koos een paar felgekleurde donuts (inclusief confetti-versiering), snee deze in stukjes op kindermaat en zette er feestelijke parasolletjes op. De oudjes konden hun buik dan weer vullen aan het dessertbuffet met een assortiment van de heerlijke Tarte à moi- lekkernijen. Life is short, eat dessert first! Ik plaatste een lange vlaggenlijn bij het geheel (leuk en handig dat deze in krijtbordverf is, te herbruiken op maat van elk feestje dus).

IMG_1317

IMG_1368

  • Knutsel, frutsel. Rommel eens in je kasten, wedden dat je in een mum van tijd originele versiering maakt! Wat ik ook waardeer in het boek, is dat je wordt aangemoedigd om aan de slag te gaan met materialen die je nog hebt liggen. Ik versierde Noah’s kroon met allerlei oud knutselmateriaal, zoals schuimpjes en pompons. En maakte een wandcollage met een paar leuke kindertekeningen. DIY is the new perfect!

Het werd een kleurrijke dag vol kindergeluk. Waar mama met volle teugen van meegenoot. En ’s avonds doodop maar voldaan in bed kroop. Mijn grootste geluk is jou gelukkig zien.

IMG_3480

Zin gekregen om je eigen#ohlalafeest te organiseren? Meer inspiratie op Studio lala

tussenbanden-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s